PERMANENTE MAKEUP MASTERCLASS

THE SCIENCE BEHIND YOUR PMU ART

2 Daagse PMU BASIS OPLEIDING MET STARTERSKIT EN TOEGANG TOT E-LEARNING

2024

Wereldtournee


Exclusive Masterclasses & Conferenties in 9 Landen. UK, LATVIA, ITALY, FRANCE, USA, JAPAN, INDONESIA, COLOMBIA, POLAND, TURKEY and more TBC

What kun je verwachten van de PMU masterclass opleiding?

Als Micropigmentatie/ PMU-specialisten/ Cosmetische Tatoeagekunstenaars implanteren wij pigmenten IN de huid, en ons werk blijft daar lange tijd zitten! Een diepgaande kennis van PMU-kleuren, inktbestanddelen, en de evolutie van de producten die je in de huid plaatst, is essentieel om je werk veilig en professioneel uit te voeren.

Deze intensieve cursus is ontworpen voor alle PMU-specialisten die onvoldoende kennis hebben van kleur, inkt, pigment en die hun (genezen) PMU/cosmetische tatoeageresultaten zichtbaar willen verbeteren. Na het voltooien van deze intensieve training zul je zelfvertrouwen opbouwen, zullen al je twijfels over kleuren worden weggenomen, en zul je in staat zijn om de juiste keuzes te maken wat betreft kleuren en pigmentsoorten voor al je PMU-behandelingen!

Deze cursus zal je KENNIS met 100 stappen verhogen en alle puzzelstukjes op hun plek laten vallen met essentiële informatie en handige tips! We richten ons op het verrijken van je kennis met FEITEN, niet met (verkoop)mythes. Na deze dag zul je in staat zijn om alles op de labels van inkten/pigmenten te lezen en begrijpen, zodat je geïnformeerde en juiste keuzes kunt maken over welke kleuren en producten JIJ wilt (en mag) gebruiken op de huid!

We stoppen niet alleen bij het lezen van labels, maar informeren je ook over wat je op de lange termijn kunt verwachten in de evolutie van de huid, zodat je de meest prachtige resultaten jaar na jaar kunt anticiperen tijdens de (jaarlijkse) bijwerkingen voor al je cliënten.

Reacties van onze studenten die je zijn voorgegaan zijn overweldigend, en woorden die in elke beoordeling en feedback naar voren komen zijn:


“Had ik deze opleiding maar eerder gevolgd, had me veel investeringen in onjuiste producten en opleidingen bespaart”

"Een ware EYEOPENER & EERLIJKE en VERFRISSENDE INFO”

“UPGRADING van mijn KENNIS naar ongekende levels. Ik voel me net een dokter”

“LIFE-CHANGING in de genezen resultaten die ik nu behaal”

certificate ombre beauty

Certificate

Van Akira Nitsche

e-learning ombre beauty pmu opleidingen

Product Kit

Voor & Na de Opleiding

audiobook ombre beauty pmu opleidingen

Workbook

Perfecte Naslagwerk

elearning_chat.svg

Online Community

Join the OB Groups