PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

CROSSING BOARDERS WITH AKIRA NITSCHE

EEN REIS DIE WE SAMEN BEWANDELEN

Vind jij ook dat je het leukste beroep van de wereld hebt?


Ben je ook dankbaar dat je van je passie je werk hebt kunnen maken en eigenlijk nooit met tegenzin aan je werkdag begint?

Zegt jouw partner, vrienden, vriendinnen en familie ook wel eensdat je eigenlijk nergens anders over hebt dan beauty, pmu, je zaak en je ambities?

En herken jij zelfs het gevoel dat als je vakantie hebt, je naeen paar dagen toch al snel weer denkt aan PMU, brows, lips, eyeliners of skin, en je stiekem al aftelt dat je terug je studio in kan om je art uit te oefenen?

" Dan ben jij net zo’n vakidioot als ik"

Ik hou van mijn werk, en het voelt voor mij vaak niet eens dat ik echt werk. Terwijl ik wel eigenlijk echt 24/7 met mijn business en m’n art bezig ben.

 

Doordat ik zo opga in mijn job had ik tot 3-4 jaar geleden wel soms een beetje het gevoel dat m’n wereld maar heel klein was. Mijn Academy en Studio liggen aan mijn huis, en ik kwam vaak enkel buiten de deur om met mijn hondje te lopen en boodschappen te doen.

 

Het gevoel van blijdschap, passie, dankbaar voor mijn goede business wisselde vaak af met een gevoel van isolatie, niet echt collega’s hebben en het idee en dromen ‘there’s more outside’…

En met outside begon mijn droom met ‘buiten mijn zaak’ en ‘buiten mijn stad’ en naarmate ik steeds groter ging dromen werd dat ‘buiten mijn land, buiten BeNeLux, buiten Europa’ tot aan ‘wat is er nog meer in de WERELD’!?

Als je iets wilt, dan moet je er iets voor doen is altijd de boodschap ….en dit deed ik. 

Hard werken met hierbij internationale groei stond op mijn lijst en ik ben dan ook dankbaar dat al mijn harde werk zo veel heeft gebracht. 

Sinds 2018 ben ik begonnen met internationale opleidingen te geven in o.a. Dubai, Oman, Lebanon, Griekenland, Duitsland en uiteraard in de BeneLux. Door deze stap (zelf) te zetten begon ik steeds meer wereldwijde naamsbekendheid te krijgen en hiermee ontving ik steeds meer uitnodigingen om ook op grote conferenties te komen spreken, iets dat overigens iets heel anders is dan lesgeven (een internationale opleiding bestaat gemiddeld uit een groep van 15 studenten en dan sta je toch ineens voor grote zalen publiek, 400-1000 personen kennis en skills live te delen).

Maar wat genoot en geniet ik hiervan!!


Ombre Powder Brows Permanente Makeup

De lijst van landen bleef groeien, van UK Londen naar Roemenië en van Polen tot aan Servië… 

In 2019 werd ik voor de eerste keer in Azië uitgenodigd en ontdekte ik het prachtige Vietnam. Wat een ervaring, wat een fijne energie en wat een vooruitstrevende wereld in Beauty en technieken mocht ik daar zien.

Ik kon dan ook niet wachten dat de reisbeperkingen van de pandemievoorbij waren om mijn vleugels nog verder uit te slaan.Turkije, Frankrijk, Thailand en Marokko….Dankbaar voor al het moois dat ik al heb mogen ervaren.

Ik heb altijd al geweten dat reizen een leven verrijkt. Je ontdekt gewoon zo veel nieuwedingen! En nieuwe mensen ontmoeten, andere culturen, andere ideeën, andere visies, andere geuren en smaken, zie ik als een verrijking van mijn ziel. De ultieme investering in jezelf, die niemand je ooit nog kan afnemen.

Reizen in combinatie met werken en mijn passie kunnen delen is voor mij de ultieme combinatie.

Dit voelt voor mij dat ik nog meer betekenis aan een reis kan geven. Niet alleen ‘geld uitgeven’ maar ook (direct) verdienen, of weten dat de investering 100% met de tijd zal worden terugverdiend.

Ik realiseer me ook heel goed dat (zo veel) reizen niet voor iedereen is. Het is bijvoorbeeldniet altijd even makkelijk te combineren met je gezinsleven, zeker als je (schoolgaande) kids hebt.

Maar, ik weet bijna zeker dat als je een ambitieuze PMU artiest bent, je al wat ervaringhebt, je er wel echt eens van hebt gedroomd om op zijn minst eens een keer te ‘proeven’ aan internationaal werken, een groot event te bezoeken of zelf een speaker of jury te worden. Als is het gewoon maar uit nieuwsgierigheid, dat je soms beu bent enkel inBelgië te werken en eens wit ervaren wat de wijde wereld nog allemaal te bieden heeft.

En denk alleen al eens aan de sociale media content die je gaat verzamelen….. ;)

Permanente Makeup Opleiding Ombre Powder Brows Akira Nitsche Ombre Beauty
 Permanente Makeup Opleiding Conferentie Akira Nitsche Ombre Beauty
Permanente Makeup Opleiding Ombre Powder Brows Akira Nitsche Ombre Beauty
Het CROSSING BOARDERS geeft je de kans om ‘nieuwsgierigheid’ verderte verkennen en dromen waar te maken.

We gaan samen letterlijk je grenzen te gaan verleggen! Dit is het jaar en jouw moment!

Meer weten over wat en hoe?

Schrijf je dan in voor de online meeting op 31 januari ’24 waarin ik je alles vertel over dit ongelooflijk avontuurlijke traject in een LIVE sessie.

Let op: meld je enkel aan als je echt dit jaar het beste uit jezelf wilt halen, en serieuze plannen hebt om grenzen te verleggen.

Je moet ook beschikbaar zijn om te kunnen reizen van 23 augustus tot minimaal 27 augustus ‘24