PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

MASTERCLASS DUSTY OMBRE BROWS PMU OPLEIDING

1 Daagse PMU MASTERCLASS OPLEIDING MET TOEGANG TOT E-LEARNING

Ombre Beauty Permanente Makeup Opleiding
AWARD WINNING TECHNIQUE

Ontwikkeld voor PMU Artiesten die de beste willen worden in PMU Ombre Dusty Brows


Wereldwijd omarmd! Deze techniek scoort altijd heel hoog bij kampioenschappen op internationaal niveau.

Ombre Dusty Brows Masterclass Opleiding


What kun je van de Dusty Ombre Brows Masterclass verwachten?

Dusty Ombre Brows is qua looks de meest populaire behandeling anno 2024 in permanente make-up behandelingen. Reden hiervoor: de beauty en catwalk trends zijn veranderd en de vraag van cliënten verandert hierdoor mee. De intense en donkere ‘fake’ looks hebben plaatsgemaakt voor zacht en natuurlijk! 

Leer deze zachte en natuurlijke techniek en ontdek hoe je ‘untraceable’ looks kan creëren met een volledige nieuwe kijk op kleuren, vormen en resultaten.

Je leert hierbij ook nieuwe browmapping uitgangspunten, andere bewegingstechnieken en hoe te werken met diverse naaldconfiguraties!

Akira deel heel veel veel tips & tricks hoe je snel en delicaat in de huid werkt om minimale trauma aan de huid te geven, wat de genezing en healed results bevordert.

Ook besteed ze veel aandacht aan hoe je mooie foto’s maakt zowel voor, tijdens als na de behandeling om je werk professioneel te delen op je socials en daarmee veel meer klanten kunt aantrekken.

Permanente Makeup Opleiding Prive Akira Nitsche Ombre Beauty

BONUS

Leer met de populaire minerale pigmenten te werken om mooier genezen resultaten te behalen en je sneller klaar gaat zijn met een behandeling zonder concessies te doen op genezen resultaten. Je kennis wordt volledig ge-upgrade inzake beste typen pigmenten en layering technieken, afgestemd voor elke huidkleur en -conditie, om ook op lange termijn de allermooiste en meest natuurlijke kleureffecten te blijven geven aan al je klanten! 

Less is more is hierbij altijd onze filosofie.


Het is zo professioneel en je word zo goed begeleid. Haar passie brengt ze ook over op de studenten. Ik had geen betere opleiding kunnen kiezen als deze en ik ga er nog meer volgen bij ze. Ik kan het iedereen aanraden!

Daisy Van

Dusty Ombre Brows Opleiding

Zeer professioneel. Een super adres voor je opleidingen! Akira is erg getalenteerd en weet super veel. Bij binnenkomst gelijk op mijn gemak!

Odessa Van der list

Dusty Ombre Brows Opleiding

Ik ben enorm enthousiast en met nieuwe technieken naar huis gegaan😍 Zowel de organisatie als de training was top!
Ik kan Akira haar trainingen alleen maar aanraden!

Sien Beauty

Student Academy


PLANNINGOmbre Beauty Permanente Makeup Opleiding Studenten
SPECIALISATIE / MASTERCLASS OPLEIDING

1.495,00 € excl. BTW


Studenten buiten België betalen geen BTW (21%).

Betalen in termijnen mogelijk vraag naar voorwaarden.

certificate ombre beauty

Certificate

Van Akira Nitsche

e-learning ombre beauty pmu opleidingen

Product Kit

Voor & Na de Opleiding

audiobook ombre beauty pmu opleidingen

Workbook

Perfecte Naslagwerk

elearning_chat.svg

Online Community

Join the OB GroupsLEADING ACADEMY


De deskundigheid en service van onze Academy uit zich in het hoge percentage terugkerende studenten. Maar liefst 95% van al onze studenten komen na het volgen van hun eerste opleiding bij ons terug om door te groeien in andere technieken en/of voor masterclasses om hun kennis en skills verder te perfectioneren. Ons aanbod is continue innoverend, en Ombre Beauty Academy streeft ernaar de nieuwste en meest trending pmu en beauty technieken als eerste in België te introduceren.

"My goals is to transform artists into award-winning masters – and where their pmu mastery meets worldwide recognition!"

Akira Nitsche, founder OMBRE BEAUTY ACADEMY