Akira Nitsche Ombre Beauty Beste PMU Opleiding Belgie Nederland
PERMANENTE MAKEUP

Permanente Makeup voor Lippen


Permanente make-up voor lippen zorgt ervoor dat de lippen te allen tijde een verzorgde uitstraling hebben, zonder dat er dagelijks make-up aangebracht hoeft te worden.

Voor degenen die streven naar symmetrische lippen of een specifieke, mooie vorm, biedt permanente make-up een mooie verzorgde oplossing. Vrouwen met dunnere lippen kiezen vaak voor permanente make-up om optisch vollere lippen te verkrijgen zonder regelmatig lippenstift of lippenpotlood te moeten gebruiken.

Heb je bleke or donkere plekken op je lippen? Permanente make-up kan bleke of donkere plekken op je lippen nieuw leven inblazen door ze een frisse en natuurlijke kleur te geven. Ben je gevoelig of heb je allergieën voor reguliere make-up? Kiezen voor permanente make-up als een hypoallergene is ook een optie.


LEES DE VOORZORGSMAATREGELEN GOED DOOR VOOR DAT JE EEN AFSPRAAK BOEKT


Akira Nitsche Ombre Beauty Beste PMU Opleiding Belgie Nederland
Ombre Beauty by Akira Nitsche
Ombre Beauty by Akira Nitsche

Terug een bijwerking laten doen na 1 jaar door Akira en weer is het fantastisch gedaan, ze werk in de perfectie! Ik ga zeker terug!

Google

Mijn omgeving noemt dit nog steeds de beste beslissing die ik ooit maakte ivm mijn uiterlijk. Mijn zelfvertrouwen is dankzij Akira enorm gestegen.

Google

Akira is zeer vriendelijk en professioneel. Ze zoekt met je uit wat jij wil en nodig hebt en is enkel tevreden wanneer het perfect is.

Google

Akira is a guarantee, I trust her, her expert hands, professionality and experience. Fabulous studio. I absolutely recommend her!

Google

Akira straalt vertrouwen en vriendelijkheid uit, ze neemt de tijd om je een gepersonaliseerde wenkbrauw op maat te geven.

Google

De best in België. Akira weet precies wat ik wil en werkt op PERFECTIE!! Is echt fantastisch gedaan.

Google

Wat een vakvrouw! Ik vroeg naar een natuurlijk resultaat. Van vorm, tot kleur, alles is precies zoals ik had gehoopt. Akira werkt tot in de perfectie!

Google

AFSPRAAK MAKEN