About The Founder

AKIRA NITSCHE

Welkom bij OMBRE BEAUTY BV

Opgericht in 2008 Akira Nitsche in het schilderachtige Maastricht. Akira, een bedreven onderneemster met een Bachelor in IT en een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende reis doorgemaakt in de wereld van permanente make-up.

Vanaf haar vroegste dagen in de branche heeft Akira zich onderscheiden als een van de top 5 beste schoonheidsspecialisten van Nederland. Waar ze al in aanraking kwam met Permanente Makeup. Haar reis met lesgeven begon aan de Schoonheidsschool in België, waar ze gedurende 5 jaar toekomstige schoonheidsspecialisten opleidde.

Tijdens haar carrière heeft ze exclusieve distributieovereenkomsten gesloten met vooraanstaande merken uit het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, de Verenigde Staten en Polen, waardoor ze inzicht kreeg in internationaal zaken doen.

In de opkomst van Microblading was Akira een pionier. Ze werd een van de eersten die werd opgeleid door de grondleggers zelf, en al snel introduceerde ze haar eigen creatieve pixeltechniek, bekend als OMBRE BROWS. Haar vaardigheden werden internationaal erkend, en ze werd uitgenodigd om op conferenties te presenteren en artiesten in verschillende landen op te leiden, Servië, Duitsland, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten, Lebanon en Thailand.

Akira's toewijding aan het delen van kennis komt tot uiting in haar carrière, waar ze meer dan duizend studenten heeft opgeleid als schoonheidsspecialisten en permanente make-upartiesten over de hele wereld. Haar achtergrond als gediplomeerde schoonheidsspecialiste en gecertificeerd docent geeft haar een uniek perspectief en maakt haar een van de meest gerespecteerde opleiders in permanente make-up.

Naast haar succesvolle salon & academie in Hasselt, België, heeft Akira zich gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige PMU-producten. Dit resulteerde in de lancering van Blend. PMU met een team van professionals gespreid over de hele wereld, een een merk, Terra Collection, Correctors lijn, Texture Tint, Art Touch en Pro Brushes dat voldoet aan de REACH-richtlijnen en inmiddels wereldwijd wordt gedistribueerd.

Akira's toewijding aan levenslang leren, onderzoek naar pigmenten en de globale wil voor een gezondere leven bracht de permanente makeup wereld de Blend. PMU.

Die zoektocht heeft geleid tot de de opleiding 'The Science Behind Your PMU Art', een opleiding die haar uitnodigingen heeft opgeleverd om te doceren en te spreken in 2024, in Japan, Indonesië, Colombia, Italië, Latvia en nog meer die binnenkort zal worden bekendgemaakt.

2024 belooft een opwindend jaar te worden voor Akira en OMBRE BEAUTY BV, met internationale conferenties, Wulop Championship, nieuwe opleidingen en de voortdurende missie om kennis te delen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren professional die zijn vaardigheden wil aanscherpen, bij Akira ben je in goede handen.

Ontdek de wereld van permanente make-up met de expertise van een ware meester.


Ombre Beauty Permanente Makeup Opleiding

ACADEMY

Ombre Beauty Permanente Makeup Opleiding

STUDIO

Ombre Beauty Permanente Makeup Opleiding

WEBSHOP

Ombre Beauty Permanente Makeup Opleiding