PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

OMBRE POWDER BROWS & LIP BLUSH OPLEIDING

5 Daagse BASISOPLEIDING MET STARTERSKIT

2 TECHNIEKEN IN EEN OPLEIDING

Word in 5 dagen een vaardige pmu-artiest!


Bij Akira Nitsche leer je meer dan alleen technische vaardigheden van Permanente Makeup - je krijgt een platform om jezelf te laten zien.

Onze studenten geven nu zelf PMU Opleidingen en schitteren op zowel lokale als internationale podia.

Kies voor kwaliteit, leer van de beste en zet zelfverzekerd de eerste stap naar een glansrijke toekomst als PMU-artiest.

Brows & LIppen in een Permanente Makeup Basis Opleiding


Wil jij een vliegende start maken in de wereld van semi-permanente make-up (PMU)? Dan is ons gloednieuwe programma perfect voor jou!

Start direct vanaf het begin goed & skilled en leer dé 2 meest gevraagde PMU technieken: ombre brows en lip-blushing.

We nodigen je uit om 1 volle werkweek in onze academy door te brengen, onder persoonlijke super close-up begeleiding van Akira Nitsche, allround PMU Master met +22 jaar wereldwijde ervaring in beauty, huid en pmu.

We beloven je mee te nemen en introduceren in de mooiste wereld binnen de beauty-industrie. Er zijn geen geheimen en Akira deel ALLES met haar studenten.

Deze opleiding is een buitengewoon educatief avontuur waarbij er geen tijd is om aan iets anders te denken dan PMU en waar je de kunst van semi-permanente make-up ECHT GOED leert beheersen.

  • Super close-up aandacht gedurende alle dagen
  • Enkel 2 studenten in een les - voor privé les beleving
  • Ontvang mijn nieuwe lesboek exclusief opgesteld voor deze opleiding en een naslagwerk dat de rest van je carrière bij je blijft als pmu guide.
  • Inclusief ook een luxe Full productkit voor zowel wenkbrauwen als lippen; 15 pigmenten, kleurenkaarten mapping tools, huidproducten, pro-brushes, aftercare, en accessoires.

Dit traject is een investering in JEZELF en je nieuwe carriere, op weg naar een independent boss, en ga je in no-time terugverdienen!

VOOROPLEIDING


Deze intensieve basisopleiding is speciaal opgezet voor beginners met PMU. Je hebt geen ervaring nodig met permanente make-up en je kan zelfs deelnemen als je een volledige nieuwkomer bent in de beauty industrie. Je zal in deze opleiding alles leren vanaf het allereerste begin.

TIJDSPLANNING OPLEIDING


Het lestraject van deze basisopleiding bestaat uit 5 intensieve lesdagen waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Deze indeling maakt dat je alles goed en
op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk.

Je hebt tijdens deze opleiding een volledige demo gezien van beide technieken en zelf al op 2 verschillende modellen gewerkt.

Het programma geeft de perfecte balans tussen voldoende theorie en veel praktijkervaring in een setting voor optimale focus en ben je echt klaar om te starten als PMU artist in Ombre Powder Brows en Lippen technieken.

PLANNING

Ombre Beauty Permanente Makeup Opleiding Studenten
TWEE OPLEIDINGEN IN één

5.450,00 € excl. BTW


Studenten buiten België betalen geen BTW (21%).

Betalen in termijnen mogelijk vraag naar voorwaarden.

incl. FULL producten starterkit voor Lips + brows+ 14 pigmenten, browmappingtools, aftercare producten en diverse accessoires

certificate ombre beauty

Certificate

Van Akira Nitsche

e-learning ombre beauty pmu opleidingen

Product Kit

Voor & Na de Opleiding

audiobook ombre beauty pmu opleidingen

Workbook

Perfecte Naslagwerk

elearning_chat.svg

Online Community

Join the OB Groups

ONDERWERPEN OPLEIDING:


INBEGREPENFREQUENTLY ASKED QUESTIONS