Blend. Permanente Makeup

PERMANENTE MAKEUP

PRODUCT TRAINING TRY BEFORE YOU BUY

1 DAAGSE 2 in 1 MASTERCLASS

Brand Event


Product training exclusief voor alle producten van het nieuwe en innoverende merk Blend®- ontwikkeld voor professionele PMU artiesten. Alle producten zijn worldwide incl. EU REACH goedgekeurd en we zijn trots om deze innovatieve en clean formules te introduceren in Europa!

What kun je verwachten van de masterclass opleiding?

De product-training staat in het teken van gedetailleerde uitleg over alle Blend®producten incl. uitgebreide pigmentologie, kleurenleer en Science over de samenstelling van deze producten.

Leer wat Blend®inktformules zo anders maakt en waarom de hele PMU wereld verliefd is geworden op deze innovatieve aanpak.

Naast PMU inkten bied Blend®ook een uitgebreide range aan professional- en retail producten, welke ook allemaal gedetailleerd worden uitgelegd en gedemonstreerd.

De interactieve live demo op 3D skin,Incl. Uitleg naalden, machine settings en bewegingstechniekenzal je helpen om supersnel en egaal met Blend® brows te kunnen pigmenteren.

Blend. PMU Pigments
Permanente Makeup Opleiding
1 DAAGSE OPLEIDING

149,00 EUR incl. BTW


Reserveringskosten.

PLANNING

Ochtend 10:00 – 12:30 uur

Diepgaande uitleg over pigmentologie en coloristics die de Blend producten zo uniek en anders maken.

Middag 13:00 – 16:00 uur

Video demo en Live latex demonstratie van Dusty Ombre Wenkbrauwen met Blend’s pmu pigmenten. Uitleg over naalden, machine settings, handbewegingen en weet precies hoe te werken met alle pigmenten om de meest naturelle resultaten voor wenkbrauw perfectie te behalen.

Test & try:

Kijk mee met kleur Swatches van alle pigmenten.

Test Blend’s one-of-a-kind home care product: Texture Tint Browgels.

Test alle modellen van de Pro Brushes en ontdek nieuwe levels van perfectie in mappen.

Bonus: we introduceren onze nieuwste Art Touch Concealers. Bereid je voor om kennis te maken met jouw favoriete product voor, tijdens en na jouw PMU, en/of Henna, Lami-en tinting behandelingen.

Q&A & shopping 16:00 – 18:00

Stel al je vragen, experimenteer met alle kleuren en producten, profiteer van uitzonderlijke aanbiedingen en sluit te dag leerzaam en voldaan af.

Blend. PMU

En je komt in aanmerking om als eerste in ons internationale team van trusted resellers & trainers te worden geregistreerd.


HIGHLIGHTS

Kijk mee met kleur Swatches, ingrediënten leer en eigenschappen van alle PMU pigmenten van Blend®

Test onze Blend® best-selling home care producten: Texture Tint en Texture Lift Browgels.

Ervaar om met alle modellen van de lightweigt ProBrushes te mappen, zodat je nieuwe levels van perfectie in brow- en lipdesign kunt behalen.

Ontdek de veelzijdige ArtTouch Concealers en we weten zeker dat dit ook jouw favoriete product voor, tijdens en na jouw PMU, en/of Henna, Lami-en tinting behandelingen gaat worden.


"Be part of the Revolution, en laten we samen de wereld van PMU opnieuw definiëren"