BELGIUM SEMI FINALS

WULOP


21 & 22 SEPTEMBER 2024

World Ultimate Permanent Makeup Championships (WULOP) Semi Finales België

Waar 5 getalenteerde PMU Artiesten gekroond zullen worden tot de beste PMU artiesten van België.

Het winnen van deze titel is niet alleen een enorme eer, maar ook een kans om te schitteren op het wereldtoneel. De wereldkampioenschappen bieden een onvergetelijke ervaring en de mogelijkheid om te bewijzen dat je de allerbeste bent in de permanente make-up industrie.

België neemt voor de derde keer deel als een op zichzelf staand land, en we willen alle getalenteerde artiesten uitnodigen om mee te doen en hun vakmanschap te tonen.

Dit is jouw kans om op te vallen en je passie voor permanente make-up te laten schitteren! Doe mee en laat de wereld zien wat je kunt.

21 & 22 SEPTEMBER 2024
Wulop Belgium Semi Finales Wereldkampioenschappen Permanente Makeup
Moon PMU Logo
21 & 22 SEPTEMBER 2024
Blend. PMU
Ombre Beauty Permanente Makeup Opleidingen
21 & 22 SEPTEMBER 2024
Critical
Ombre Beauty by Akira Nitsche
Blend. Permanent Makeup

Op weg naar de Wereldtitel

Op weg naar WULOP PMU Championships 2024

Stel je voor: een podium verlicht door schijnwerpers, een zinderende energie die door de zaal stroomt en de ogen van de wereld gericht op een groep van 's werelds meest getalenteerde PMU-artiesten. Dit is de setting waar je binnenkort je vaardigheden kan laten zien als deelnemer aan de WULOP PMU Championships 2024.

Het begint allemaal met een passie voor permanente make-up, een kunst die dat we, PMU Artiesten, koesteren als een vorm van zelfexpressie en schoonheid.

WULOP Semi Finals is je eerste stop. Deel mee aan de wedstrijd in de categorie waar je het beste in bent. Er zijn max 20 deelneemsters per categorie toegelaten in Belgie. Modellen worden meteen na de behandeling door onze vak-jury beoordeeld op de metrics van WULOP International.

De winnaars komen met ons mee naar Turkije voor de wereldtitel.

De concurrentie is hevig, met bijna 60 landen vertegenwoordigd op hetzelfde podium. Maar het is deze intense competitie dat bepaalt wie de beste PMU artiest is van de wereld. Beste PMU Artiesten van Belgie zullen strijden in verschillende categorieën, van Ombre Powder Brows tot Lip Blush, Shaded Eyeliner, Microblading en Hair Strokes - elk een kunstvorm op zich, elk een kans om de vak-vrouw-schap te tonen.

Het idee dat je jezelf vertegenwoordigt, niet alleen als individu, maar als een ambassadeur van je land, voegt een extra laag van betekenis toe aan deze wedstrijd. Met een gevoel van trots van je land die op je schouders rusten terwijl jij je voorbereid om de arena te betreden en je PMU kunst tot leven te brengen.

Maar het gaat niet alleen om het winnen van een titel. Het gaat om de reis, de ervaringen die je zal opdoen, de connecties die je zal maken en de groei die je zal ervaren als kunstenaar en onderneemster.

Je komt in aanraking met de beste Masters en artiesten van wereld tijdens de wedstrijden, de conferentie of wie weet op het strand.


Want uiteindelijk gaat het er niet alleen om de beste van België te zijn, of zelfs de beste van de wereld. Het gaat erom de beste versie van mezelf te worden, om je passie te volgen en jouw talenten te delen met de wereld. En wie weet, misschien, heel misschien, zal je die felbegeerde titel van Wereldkampioen PMU kunnen toevoegen aan je lijst van prestaties.


Maar wat er ook gebeurt, zul je geen spijt hebben voor deze onvergetelijke reis.

wulop_website_OB.jpg
WULOP_2023-932-70.jpg
naamloos-690-112.jpg
WULOP_2023-208-25.jpg
naamloos-381-95.jpg
WULOP_2023-95-14.jpg
WULOP_2023_1.jpg
WULOP_landscape_5.jpg
WULOP_2023-830-2-620.jpg
WULOP_2023-950-2-636.jpg
WULOP_2023-125-2-140.jpg
WULOP_landscape_14.jpg

BLIK TERUG OP DE GLORIEUZE MOMENTEN VAN WULOP BELGIUM

Elke editie van het WULOP-kampioenschap is een showcase van spectaculaire prestaties en onvergetelijke sportiviteit. De vorige edities zijn doordrenkt met memorabele verhalen, adembenemende finishes en momenten die elke sportliefhebber zou waarderen.