Permanente Makeup voor Eyeliner

INVISILASH EYELINERS & MEER

Permanente eyeliner zorgt ervoor dat de ogen altijd subtiel geaccentueerd zijn, zonder dagelijks de moeite te hoeven nemen om eyeliner aan te brengen.

Het biedt tijdsbesparing en gemak voor mensen met een drukke levensstijl, omdat ze niet dagelijks tijd hoeven te besteden aan het perfect aanbrengen van eyeliner. Permanente eyeliner blijft zelfs bij blootstelling aan water, waardoor het geschikt is voor sportieve vrouw.

Het kan worden gebruikt voor visuele correctie, zoals het corrigeren van asymmetrische ogen of het verbeteren van de oogvorm.

Het is een veel gekozen behandeling door Power Women. Het biedt gemak en tijdsbesparing, omdat het niet nodig is om dagelijks tijd te besteden aan het aanbrengen van eyeliner make-up.

Vergroot je zelfvertrouwen en verbeter je zelfbeeld met Permanent Makeup voor eyeliners voor langdurig verbeterde esthetiek.


Lees de Voorzorgsmaatregelen goed door voor dat je een afspraak boekt


Wat een vakvrouw! Ik vroeg naar een natuurlijk resultaat. Van vorm, tot kleur, alles is precies zoals ik had gehoopt. Akira werkt tot in de perfectie!

Google

Akira is a guarantee, I trust her, her expert hands, professionality and experience. Fabulous studio. I absolutely recommend her!

Google

Mijn omgeving noemt dit nog steeds de beste beslissing die ik ooit maakte ivm mijn uiterlijk. Mijn zelfvertrouwen is dankzij Akira enorm gestegen.

Google

Akira is zeer vriendelijk en professioneel. Ze zoekt met je uit wat jij wil en nodig hebt en is enkel tevreden wanneer het perfect is.

Google

De best in België. Akira weet precies wat ik wil en werkt op PERFECTIE!! Is echt fantastisch gedaan.

Google

Terug een bijwerking laten doen na 1 jaar door Akira en weer is het fantastisch gedaan, ze werk in de perfectie! Ik ga zeker terug!

Google

Akira straalt vertrouwen en vriendelijkheid uit, ze neemt de tijd om je een gepersonaliseerde wenkbrauw op maat te geven.

Google

AFSPRAAK MAKEN