Permanente Makeup Removal

Soms kan een verandering in levensomstandigheden, zoals een verandering in zelfbeeld of zelfacceptatie, leiden tot de beslissing om permanente make-up te verwijderen.

In sommige gevallen kan de initiële permanente make-up niet het gewenste resultaat opleveren. Onnauwkeurigheden in vorm, kleur of symmetrie kunnen leiden tot ontevredenheid of soms kunnen er huidreacties of allergische reacties op de gebruikte pigmenten ontwikkelen. Dit kan leiden tot ongemak of gezondheidsproblemen, waardoor verwijdering noodzakelijk is.

Waarom zonder laser

Niet-lasermethoden, worden vaak beschouwd als mildere benaderingen in vergelijking met laserbehandelingen. Dit kan aantrekkelijk zijn voor mensen met een gevoelige huid of die de voorkeur geven aan minder agressieve methoden. Sommige mensen zijn bezorgd over mogelijke bijwerkingen van laserbehandelingen, zoals huidirritatie, roodheid of veranderingen in pigmentatie kiezen voor een behandelmethode zonder laser.

Maak een afspraak om de behandelingen reeks te bespreken.


LEES DE VOORZORGSMAATREGELEN GOED DOOR VOOR DAT JE EEN AFSPRAAK BOEKT


Akira is a guarantee, I trust her, her expert hands, professionality and experience. Fabulous studio. I absolutely recommend her!

Google

Akira is zeer vriendelijk en professioneel. Ze zoekt met je uit wat jij wil en nodig hebt en is enkel tevreden wanneer het perfect is.

Google

Wat een vakvrouw! Ik vroeg naar een natuurlijk resultaat. Van vorm, tot kleur, alles is precies zoals ik had gehoopt. Akira werkt tot in de perfectie!

Google

Akira straalt vertrouwen en vriendelijkheid uit, ze neemt de tijd om je een gepersonaliseerde wenkbrauw op maat te geven.

Google

Mijn omgeving noemt dit nog steeds de beste beslissing die ik ooit maakte ivm mijn uiterlijk. Mijn zelfvertrouwen is dankzij Akira enorm gestegen.

Google

De best in België. Akira weet precies wat ik wil en werkt op PERFECTIE!! Is echt fantastisch gedaan.

Google

Terug een bijwerking laten doen na 1 jaar door Akira en weer is het fantastisch gedaan, ze werk in de perfectie! Ik ga zeker terug!

Google

AFSPRAAK MAKEN