Permanent Makeup Basis Opleiding

Ombre Powder Brows Basis Permanente Makeup Opleiding

Ombre Powder Brows Basis PMU Opleiding Maastricht 

Overweeg je een permanente make-up opleiding in Maastricht Nederland te volgen? Dan ben je in goed handen. Een groeiend aantal schoonheidsspecialisten, kappers, make-up artiesten en zelfs met kantoorbaan kiezen ervoor om een carrière in permanente maken up of semi-permanente make-up. Of je nu overweegt om als beginner een opleiding in permanente make-up in Maastricht Nederland te volgen, of al bezig bent maar bijscholing zoekt in pmu om met meer zelfvertrouwen PMU-behandelingen uit te voeren, Ombre Beauty in Maastricht Nederland , biedt je deze PMU-opleiding.  


Begin Vandaag met Je PMU Opleiding in Maastricht Nederland 

Ben je er klaar voor om een gecertificeerde Ombre Powder Brows specialist te worden? Meld je dan nu aan voor onze pmu cursus en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie als pmu artiest. Bij Ombre Beauty® zetten we ons volledig in voor jouw succes.

OMBRE BEAUTY BV 
Kroonwinningstraat 57A 
3500 Hasselt 
België

Wat is Permanente Make-Up?

Permanente Make-Up (PMU) is een cosmetische techniek waarbij natuurlijke pigmenten permanent of semi-permanent onder de huid worden ingebracht om de illusie van make-up / wenkbrauwen te creëren. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor wenkbrauwen (zoals bij microblading of ombre powder brows), eyeliner, lippen (lip blush), en zelfs voor het camoufleren van littekens of het nabootsen van haarfollikels op de hoofdhuid. De belangrijkste doelstelling van PMU is om de natuurlijke schoonheid te versterken en dagelijkse make-up routines te vereenvoudigen.

Ombre Powder Brows


Wat kost een PMU behandeling? 

Professionals rekenen gemiddeld €300 tot €600 voor behandelingen.

Verschillende Soorten Permanente Make-Up Opleidingen in Maastricht Nederland 

Bij Ombre Beauty Akira Nitsche kun je terecht voor diverse gespecialiseerde Permanente Make up opleidingen in Maastricht Nederland, waaronder:

- Basisopleiding Powder Brows
- Lip blush permanente make-up opleiding
- The Science Behind Your PMU Art opleiding
- Privé PMU opleidingen door Akira Nitsche
- Non Laser PMU Removal Opleiding

We adviseren beginners om te starten met de 3-daagse Basisopleiding Powder Brows in Maastricht Nederland . Voor diegenen die ook direct de techniek voor permanente make-up lippen willen leren, bieden we een aansluitende combo-opleiding. Lip blush permanente make-up opleiding


Onze Permanente Makeup Opleidingen

Onze pmu opleidingen zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren PMU-artiesten. Zonder ervaring begin je bij ons met de basis Basisopleiding Powder Brows en werken we samen aan alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om als PMU-artiest te starten.

Akira Nitsche

Ervaren en Internationaal Erkende Permanente Make-Up Master

Alle cursussen worden gegeven door Akira Nitsche, een pionier in de PMU-industrie met jarenlange ervaring en kennis. Akira wordt jaarlijks uitgenodigd voor conferenties wereldwijd en deelt haar expertise door lokale opleidingen te geven.

3 Daagse Ombre Powder Brows Opleiding in Maastricht Nederland 

Basisopleiding Powder Brows omvat zowel theorie als praktijk, waarbij je op de eerste dag de essentiële basiskennis opdoet, op de tweede dag praktische pmu vaardigheden leert op latex en live model, en op de derde dag zelf aan de slag gaat met je eigen model onder begeleiding van Akira Nitsche.

Na de  Basisopleiding Powder Brows 

Wij bieden onze studenten voortdurende ondersteuning na de opleiding, inclusief persoonlijke mentoring door Akira en feedback op je pmu werk om je vaardigheden te verfijnen. 

Bij Ombre Beauty begrijpen we het belang van kwaliteitsonderwijs en bieden we een PMU opleiding Basisopleiding Powder Brows die niet alleen focust op de techniek, maar ook op de kunst achter het creëren van de perfecte Ombre Powder Brows. Onze pmu opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring, en zijn ontworpen om je te voorzien van alle benodigdheden en kennis.


Voor meer informatie en inschrijving, Basisopleiding Powder Brows  Bezoek  

Ontdek waarom PMU zo populair is en hoe je, na het succesvol afronden van onze basisopleiding, direct aan de slag kunt als PMU-specialist.

Waarom Kiezen voor Ombre Beauty voor een PMU Opleiding in Maastricht Nederland ?

Bij Ombre Beauty® ben je verzekerd van hoogwaardig onderwijs. Onze pmu cursussen, ontwikkeld door Akira Nitsche, een wereldwijd erkende pionier in de PMU-industrie, zorgen ervoor dat je niet alleen de technieken onder de knie krijgt, maar ook de kunst achter het creëren van perfecte Ombre Powder Brows. Kijk mee in de wereld van Permanente Makeup met een van de meest gewilde Masters in de wereld. 

Lees Meer Over Akira Nitsche

Volg Akira op social media om op de hoogte te blijven van haar vernieuwende methoden en wereldwijde ervaringen. In 2023 staat Akira in Latvia, UK, Frankrijk, Polen, Italië, Japan, Indonesië, Thailand, America (New York), Colombia en Turkije gepland om te spreken en opleidingen te geven. Volg Akira op social media om haar vooruitstrevende aanpak en internationale ervaringen te volgen.

De Permanente Makeup Opleiding in Maastricht Nederland 

Permanente Make up opleiding voor Schoonheidsspecialsiten

Permanente Make up opleiding voor Nagel stylisten

Permanente Make up opleiding voor Kappers

Permanente Make up opleiding voor Beginners

Wat zal ik leren tijdens de PMU opleiding Maastricht Nederland Basisopleiding Powder Brows

Je leert alles over de PMU Ombre Powder Brows techniek, inclusief kleurtheorie, huidstructuur, hygiëne, de nieuwste trends, en praktische toepassing op modellen. Daarnaast bieden we zakelijke inzichten om je eigen praktijk te starten of uit te breiden.

Hoe lang duurt de PMU opleiding Maastricht Nederland ?

Onze basisopleiding duurt 3 Dagen waarbij zowel theorie als praktijk uitgebreid aan bod komen. 

Heb ik een vooropleiding of ervaring in PMU nodig?

Nee, onze opleiding is ontworpen om cursisten van alle niveaus te verwelkomen. We beginnen met de basis en bouwen je vaardigheden systematisch op.

Wat zijn de kosten van de Permanent Make up opleiding?

De kosten voor de Basisopleiding Powder Brows bedraagt 3250 € excl. BTW. Dit is inclusief alle benodigde materialen, excl. PMU Machine en toegang tot onze online leeromgeving, en persoonlijke begeleiding door Akira Nitsche. Ook na de opleiding.

Hoe kan ik me inschrijven voor PMU Opleiding Maastricht Nederland ?

Bezoek onze website en vul het inschrijfformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op met de volgende stappen. Je betaald alleen de inschrijfkosten en de volledige bedrag kun je eventueel in termijnen betalen. Vraag naar condities.

Kan ik met deze basis opleiding pmu direct aan de slag in de PMU Artiest?

Ja, na het succesvol afronden van onze basisopleiding heb je de vaardigheden en certificering nodig om direct aan de slag te gaan als PMU-Artiest.

We helpen je ook na de opleiding, zodat je meteen aan de slag kan gaan.

Je leert tijdens de les om de perfecte brows te creëren en krijgt de vrijheid en steun om je eigen style te vinden.

Worden er starterskits verstrekt bij de opleiding?

Ja, onze opleiding omvat een starterskit met essentiële benodigdheden die je nodig hebt om te beginnen met oefenen en je eerste klanten te behandelen. 

PMU Machine hoort hier niet bij. Het blijft een zeer persoonlijke keuze. We bieden wel verschillende merken PMU Machines aan voor leen tijdens de opleiding. Zodat je zelf een keuze kan maken welke PMU Machine beter in je hand ligt om de beste resultaten te kunnen behalen.

Permanent Makeup is en blijft een kunst. Je tools zijn hierbij heel persoonlijk en heel belangrijk.

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste PMU-technieken?

Wij bieden voortdurende ondersteuning en geavanceerde pmu cursussen om je vaardigheden te updaten. Ook adviseren we je om deel te nemen aan workshops en conferenties in de PMU-industrie.

We adviseren onze studenten om verschillende Masters en andere specialisatie opleidingen te volgen. Ombre Beauty nodigt elk jaar aantal wereldbekende artiesten uit om in Hasselt hun Specialisatie in permanente Make up te komen laten zien. Kennis is Macht!

Is financiering of betalingsregeling mogelijk voor de opleiding?

We begrijpen dat de kosten een overweging zijn, daarom bieden we flexibele betalingsplannen aan om onze opleiding toegankelijk te maken voor iedereen.

Vraag naar condities info@ombre-beauty.com

Wat als ik extra hulp nodig heb tijdens mijn PMU opleiding?

We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende de gehele opleiding. Studenten kunnen altijd contact opnemen met hun Akira Nitsche voor extra hulp na de opleiding. We hebben studenten die jaren later nog hulp of advies inwinnen. 

Elke persoon, gezicht en huid is anders. Oude PMU corrigeren of omgaan met specifieke gevallen is niet altijd heel makkelijk.

We zijn al 16 jaar actief en zijn altijd hier om je verder te helpen.

Hoe klein zijn de klassen van de PMU Opleidingen ?

We houden onze klassen zo klein mogelijk maximaal 3 a 4 studenten om persoonlijke aandacht en begeleiding te garanderen, wat essentieel is voor het leerproces. 

Is er een examen aan het einde van de Permanent Make up opleiding?

Ja, er is een praktisch examen moment dat je uitvoert tijdens het werken op model om je begrip en vaardigheden te toetsen begelijden.

Kan ik recensies of succesverhalen van voormalige studenten zien?

Zeker, we moedigen potentiële studenten aan om google reviews onze website en sociale media te bezoeken voor getuigenissen en succesverhalen van onze alumni.

INSTAGRAM 
GOOGLE 

Welke certificering ontvang ik na het afronden van de Ombre Powder Brows opleiding?

Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een gecertificeerd diploma van Ombre Beauty® dat erkend is in de PMU-industrie en je bekwaamheid in de Ombre Powder Brows techniek aantoont.

Wereldwijd heeft Akira meer dan 1000 studenten opgeleid.

Hoe verhoudt deze opleiding zich tot andere PMU-opleidingen op de markt?

Onze Ombre Powder Brows Basis Opleiding onderscheidt zich door de diepte van het curriculum, de kwaliteit van de instructeur, en onze toewijding aan praktijkgericht leren. We zorgen ervoor dat onze studenten niet alleen de techniek beheersen, maar ook begrijpen hoe ze succesvol kunnen zijn in de industrie.

Akira zelf is een toonbeeld hoe je een succesvolle Permanente Make up business kan oprichten en internationaal successen kunt behalen.

Akira’s studenten zijn nu toonaangevende Salons in Belgie, Nederland, Duitsland, UAE, Lebanon, Spanje en ze begeleid nog altijd tientallen nieuwe studenten iedere jaar en zorgt ervoor dat een student het beste uit zich zelf kan halen.

Als organizer van WULOP Belgie Semi Finales geeft Akira haar studenten ook een internationaal podium om te schitteren.

Is ervaring in de schoonheidsbranche vereist om te starten?

Ervaring in de schoonheidsbranche is nuttig, maar niet vereist. Onze opleiding is ontworpen om studenten van alle achtergronden de vaardigheden te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn in PMU.

Hoe praktijkgericht is de opleiding?

Onze opleiding is zeer praktijkgericht, met uitgebreide hands-on training op modellen onder toezicht van Akira zelf om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen en competentie de techniek kunt uitvoeren. 

Kan ik mijn eigen salon starten na deze opleiding?

Absoluut, veel van onze afgestudeerden gaan door met het succesvol starten van hun eigen PMU-salon. Onze opleiding omvat ook zakelijke en marketingstrategieën om je te helpen slagen.

Biedt de opleiding ook kennis over de nieuwste PMU-apparatuur PMU Machines ?

Ja, we zorgen ervoor dat onze studenten vertrouwd raken met de nieuwste PMU-apparatuur en -technologieën, zodat ze up-to-date zijn met de industrienormen. Zodat je zelf een persoonlijk overwogen keuze kunt maken.

Heb je zelf een Machine – dan leren we je hoe je je eigen Machine kunt bedienen en je eigen kan maken.

Hoe zit het met veiligheid en hygiëne tijdens de opleiding?

Veiligheid en hygiëne zijn onze topprioriteiten. Je leert uitgebreid over de beste praktijken voor sterilisatie, het voorkomen van kruisbesmetting, en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wat zijn de toelatingseisen voor de pmu opleiding?

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen, maar een passie voor schoonheid en een toewijding om te leren zijn essentieel. Een achtergrond in cosmetica of esthetiek kan nuttig zijn, maar is niet verplicht.

Hoe blijft de opleiding up-to-date met de nieuwste PMU-trends?

Akira is een wereldwijd actieve professional in de PMU-industrie en brengt constant de nieuwste technieken, trends en beste praktijken in de opleiding. 

PMU Opleiding voor Schoonheidsspecialisten

Hoe kan ik mijn huidige vaardigheden als schoonheidsspecialist inzetten in PMU?

Als schoonheidsspecialist heb je al een goed begrip van esthetiek, kleuren en gezichtsanatomie, wat een solide basis vormt voor PMU. Deze vaardigheden kunnen direct worden toegepast bij het leren van PMU-technieken.

Moet ik een aparte certificering behalen om PMU-behandelingen aan te bieden?

Ja, PMU vereist specifieke training en maar nog geen certificering, zelfs als je al een gediplomeerd schoonheidsspecialist bent.

Overweeg heel goed waar je begint.

Hoeveel tijd kost het om van schoonheidsspecialist naar PMU-Artiest over te schakelen?

De tijd kan variëren afhankelijk van je huidige vaardigheden en de intensiteit van de PMU-opleiding die je kiest. Basisopleidingen kunnen variëren van enkele dagen tot een week, met aanvullende tijd voor praktijkervaring.

Ombre Beauty’s PMU Opleiding Ombre Powder Brows duurt 3 dagen. Je kunt binnen een week al behandelingen aanbieden.

Welke PMU-technieken zijn het meest gevraagd?

Technieken zoals microblading, ombre powder brows, lip blush en eyeliner en Areola, Skars zijn zeer populair. Specialiseren in een of meerdere van deze technieken kan je diensten aantrekkelijker maken.

Wat is het potentiële inkomen voor een PMU-specialist?

Het inkomen kan variëren afhankelijk van je locatie, ervaring en de diensten die je aanbiedt. PMU-behandelingen zijn over het algemeen hoger geprijsd dan traditionele schoonheidsbehandelingen, wat kan leiden tot een significant hoger inkomen.Als beginner kunt je behandelingen aanbieden voor gemiddeld vanaf 300 EUR.

Hoe bouw ik een PMU portfolio op als beginnende PMU-specialist?

Begin na de opleiding direct op nieuwe modellen. Blijf nog altijd heel goed oefenen op kunst huid. Vraag Akira’s mening na elke model met voor en na foto’s. Documenteer je werk met hoogwaardige foto's om een portfolio op te bouwen dat je vaardigheden laat zien.

INSTAGRAM AKIRA NITSCHE 

Heb je vragen of opmerkingen of wil je persoonlijk advies schrijf of bel ons.

info@ombre-beauty.com 

+32469135888

WhatsApp Ombre Beauty