London PMU Conference Prime Speaker

PMU London, Education by Akira Nitsche of Ombre Beauty by Akira PMU

In het hart van Noord-Londen, tegen de achtergrond van een adembenemend authentiek kasteel, vond een permanente makeup evenement plaats dat de essentie van permanente make-up (PMU) op een koninklijke manier vierde. Dit unieke congres bracht PMU-artiesten uit Ierland, het Verenigd Koninkrijk, en zelfs deelnemers uit Afrika samen.

De focus van Akira's presentatie op coloristis & pigmentology met name de uitvoer van pmu wenkbrauwen. Met de aanwezige artiesten, die gretig hun kennis wilden verdiepen en hun vaardigheden wilden aanscherpen. Bijzonder opmerkelijk was de interesse van deelnemers uit Afrika, die specifieke vragen stelden over PMU-technieken voor donkere huidtinten. Deze interactie en de daaropvolgende vragenronde bevestigde de relevantie en waardering voor het onderwerp, onderstrepend hoe PMU kunstenaars van alle achtergronden verenigt in hun streven naar perfectie met gebruik van responsible pigmenten. 

Een ander belangrijk gespreksonderwerp tijdens het congres was de naderende REACH-wetgeving, die de veiligheids- en gezondheidsstandaarden voor chemische stoffen in de Europese Unie reguleert. Hoewel het Verenigd Koninkrijk deze standaarden nog niet heeft geïmplementeerd, toonde de reactie van de aanwezige artiesten aan dat zij er niet alleen klaar voor zijn maar ook geïnspireerd worden door de vooruitgang en voorbereidingen die op het Europese vasteland al plaatsvinden. Deze proactieve houding belooft een positieve verschuiving in de Britse PMU-industrie.

De inspanningen en toewijding van de organisator om dit congres te realiseren, kunnen niet genoeg worden geprezen. Het was een enorm eer voor Akira om weer in Londen te mogen spreken, na haar eerdere presentatie in 2022. De energie van de stad, de passie van de deelnemers, en de inspiratie van de gastvrouw maakten dit evenement tot een onvergetelijke ervaring.

Londen, met zijn rijke geschiedenis en dynamische sfeer, bood het perfecte podium voor een evenement dat de schoonheid en diversiteit van PMU kunst viert. Akira Nitsche, door haar expertise en charisma, wist een licht te werpen op essentiële aspecten van de PMU-industrie.

Akira Nitsche Permanente Makeup Opleiding Ombre Powder Brows London

Geïnspireerd door Akira's PMU? Wilt u deel uitmaken van de nieuwe golf van PMU-professionals die niet alleen artistieke vaardigheden beheersen maar ook de wetenschap achter hun kunst begrijpen?

Neem dan contact met ons op.

Of u nu een beginnende artiest bent of uw vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, onze opleidingen zijn ontworpen om u te voorzien van de kennis en technieken die nodig zijn om te excelleren in de wereld van permanente make-up.

Schrijf u nu in en begin uw reis naar meesterschap met de steun van Ombre Beauty by Akira en de expertise van Akira Nitsche.

Permanente Makeup Opleidingen 
Permanente Makeup Opleiding Wenkbrauwen 
Permanente Makeup Opleiding Wenkbrauwen en Lippen 
Permanente Makeup Opleiding Dusty Brows Masterclass 
Permanente Makeup Opleiding The Science Behind Your PMU Art 
Permanente Makeup Opleiding Crossing Boarders met Akira 

Permanente Makeup Opleiding Coloristics Pigmentology Akira Nitsche Ombre Beauty