Italy The Science Behind Your PMU ART

PMU Rome, Education in Permanant Makeup in Italy by Akira Nitsche

Mijn eerste keer in Rome, en ook de eerste keer dat ik hier pmu opleiding mag geven, was een ervaring die ik niet snel zal vergeten. "The Science Behind Your PMU Art" werd enthousiast ontvangen door de getalenteerde PMU-artiesten en PMU Masters.

Het programma was zo breed dat het studenten aantrok variërend van beginners tot enkele van de voornaamste Masters in Italië.


Dit bevestigde mijn gevoel dat dit onderwerp nog onbekend terrein was in de PMU-wereld. Het is een van de belangrijkste variabelen van ons vak - je canvas, je techniek, en je machine en naald om het uit te voeren, en de pigmenten die in correlatie met je machine/naald/ en je canvas plus je techniek staan! Het is echt het bindende element van je werk, van Permanente Makeup. 

Ons werk in PMU is zeker niet eenvoudig, maar ik heb de opleiding zo opgezet dat het ook voor een beginner goed te volgen is. Na de les heb je een voorsprong op je concurrenten, en zullen je resultaten veel beter zijn met het geruste gevoel dat je de juiste keuzes kunt maken voor de klant en haar gezondheid.

Permanente Makeup Opleiding Rome


Door de industrie naar een hoger niveau van informatie en bewustwording te tillen, zullen alle producenten meer hun best doen om aan onze verwachtingen te voldoen.

Zonder kennis moeten overheidsinstellingen dit voor ons regelen - als ze het al doen. Reach in Europa is al een goede stap in deze richting. Voor sommigen misschien te laat en te weinig, en waarschijnlijk binnenkort achterhaald.

Maar wij trekken de wereld over om de kennis te verspreiden.

Na Rome gaan we naar Parijs en New York. We komen terug naar deze onvergetelijke stad as. oktober.

Onze gastheer en -vrouw waren geweldig! Hartelijk dank aan hen, en we zien elkaar snel weer.

Arrivederci Roma - tornerò e chiudi.

We kunnen gewoon niet wachten om terug te zijn.

THE SCIENCE BEHIND YOUR PMU ART \ ROME \ OCTOBER