Dubai PMU Conference Prime Speaker

PMU Dubai UAE by Akira Nitsche Ombre Beauty by Akira The most wanted PMU Master

In de schitterende stad Dubai, bekend om zijn adembenemende skyline en bruisende cultuur, vond onlangs een Permanente Makeup evenement plaats. Het was een samenkomst van de beste PMU-artiesten uit meer dan 14 landen, waaronder de UAE, Oman, KSA, Iran, Irak, Nederland, Marokko, Libanon, en anderen. Te midden van deze internationale flair, onderscheidde één spreker zich als het hoogtepunt van het evenement: Akira Nitsche met The Science Behind Your PMU ART. 

Akira, met Dubai als haar tweede thuis en werkplek, heeft haar sporen verdiend in de PMU-industrie door niet alleen in de Emiraten maar ook in Oman, Libanon en daarbuiten opleidingen te geven. Haar presentatie in Dubai werd gezien als een eyeopener dat de aandacht vestigde op een cruciaal aspect van permanente make-up pigmenten en de impact van zon blootstelling.

Waarom was deze presentatie zo opmerkelijk? Akira benaderde het onderwerp met een diepgaand begrip van de regionale klimatologische uitdagingen. Ze sprak over de gevolgen van zon blootstelling op de huid en hoe PMU-artiesten hiermee rekening moeten houden in hun werk. Dit onderwerp resoneerde sterk met de aanwezigen, gezien de intense zon die kenmerkend is voor het Midden-Oosten. Het was niet alleen een lezing; het was een dialoog die verder ging dan de muren van het evenement, waardoor zowel nieuwe als ervaren artiesten werden geïnspireerd.

De band van Akira met Dubai en haar toewijding aan het verspreiden van kennis in de regio is bewonderenswaardig. Haar regelmatige terugkeer naar Dubai voor speciale klanten behandelingen en opleidingen benadrukt haar verbondenheid met de stad en haar mensen. 

Akira's optreden als Prime Speaker was niet alleen een professionele mijlpaal; het was een hartelijke thuiskomst. We zijn dankbaar voor de lokale organisatie en deelnemers, die hun interesse toonden tijdens en na de opleiding. Akira's boodschap was er een van gemeenschap, ondersteuning, en het delen van kennis - principes die essentieel zijn voor de vooruitgang van de Permanente Makeup. 

De toekomst ziet er stralend uit, met plannen voor verdere opleidingen en behandelingen in het prachtige Dubai. Akira's toewijding aan het ondersteunen van zowel grote als kleine organisaties, en haar passie voor het verspreiden van kennis, blijft een inspiratiebron voor velen.

Geïnspireerd door Akira's revolutionaire benadering van PMU? Wilt u deel uitmaken van de nieuwe golf van PMU-professionals die niet alleen artistieke vaardigheden beheersen maar ook de wetenschap achter hun kunst begrijpen?

Neem dan contact met ons op.

Of u nu een beginnende artiest bent of uw vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, onze opleidingen zijn ontworpen om u te voorzien van de kennis en technieken die nodig zijn om te excelleren in de wereld van permanente make-up.

Schrijf u nu in en begin uw reis naar meesterschap met de steun van Ombre Beauty en de expertise van Akira Nitsche.

Permanente Makeup Opleidingen 
Permanente Makeup Opleiding Wenkbrauwen 
Permanente Makeup Opleiding Wenkbrauwen en Lippen 
Permanente Makeup Opleiding Dusty Brows Masterclass 
Permanente Makeup Opleiding The Science Behind Your PMU Art 
Permanente Makeup Opleiding Crossing Boarders met Akira