Serbia PMU Conference Prime Speaker

Akira Nitsche Ombre Beauty by Akira Permanente Makeup Academy voor Ombre Brows Wenkbrauwen

In de historische stad Belgrado, een kruispunt van culturen en tradities, vond een bijzondere samenkomst plaats die de harten van permanente make-up (PMU) liefhebbers uit de hele regio sneller deed kloppen. Het was een evenement dat niet alleen professionals uit de voormalige Joegoslavische landen en de Balkan samenbracht, maar ook diende als een podium voor een van de meest invloedrijke figuren in de PMU-industrie, waaronder Akira Nitsche. 

Akira's reis naar Belgrado was een terugkeer naar waar haar internationale roem begon. In deze stad, die door velen wordt gezien als de geboorteplaats van Microblading, een techniek die de semi-permanente make-up industrie nieuw leven inblies, had Akira de eer om wederom als hoofdspreker op te treden. Haar eerdere presentaties in Belgrado, voor een wereld bekende top merk in semi-permanente make-up, markeerden de lancering van de term "Ombre Brows" - een concept dat niet alleen haar bedrijf Ombre Beauty zijn naam gaf, maar ook de industrie transformeerde.

De sfeer in Servië, met zijn uitzonderlijke talent en hartelijke gastvrijheid, maakte dit evenement tot een onvergetelijke ervaring. De liefde voor PMU werd hier gevierd als nergens anders, waardoor Akira's presentatie een diepe indruk achterliet op alle aanwezigen. De passie en het vakmanschap van de lokale artiesten waren uitzonderlijk, waardoor Belgrado zich opnieuw vestigde als een centrum van innovatie en excellentie in de PMU-wereld.

Het was een enorme eer voor Akira om in het middelpunt van 's werelds toonaangevende PMU-artiesten te mogen spreken. Deze gelegenheid benadrukte niet alleen haar rol als een pionier in de industrie maar ook de evolutieve kracht van PMU als een vorm van artistieke en persoonlijke expressie. Haar bijdrage aan de conferentie versterkte de brug tussen traditie en innovatie, tussen het verleden en een veelbelovende toekomst.

We willen graag onze diepe dankbaarheid uitspreken aan de gastvrouw en de organisatoren van het evenement in Belgrado. Hun inzet en gastvrijheid maakten deze bijzondere bijeenkomst mogelijk, waarbij de gemeenschap samenkwam om te leren, te delen en vooral te vieren.

Servië, met zijn prachtige landschap, zijn warme mensen en zijn rijke PMU-cultuur, heeft een speciale plek in ons hart veroverd. De ervaringen en herinneringen die we hier hebben opgedaan, zijn onvergetelijk en we kijken ernaar uit om terug te keren naar dit prachtige land. De spirit van Belgrado en de passie voor PMU die hier leeft, blijft een inspiratiebron voor ons allemaal.

Geïnspireerd door Akira's revolutionaire benadering van PMU? Wilt u deel uitmaken van de nieuwe golf van PMU-professionals die niet alleen artistieke vaardigheden beheersen maar ook de wetenschap achter hun kunst begrijpen?

Neem dan contact met ons op.

Of u nu een beginnende artiest bent of uw vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, onze opleidingen zijn ontworpen om u te voorzien van de kennis en technieken die nodig zijn om te excelleren in de wereld van permanente make-up.

Schrijf u nu in en begin uw reis naar meesterschap met de steun van Ombre Beauty en de expertise van Akira Nitsche.

Permanente Makeup Opleidingen 
Permanente Makeup Opleiding Wenkbrauwen 
Permanente Makeup Opleiding Wenkbrauwen en Lippen 
Permanente Makeup Opleiding Dusty Brows Masterclass 
Permanente Makeup Opleiding The Science Behind Your PMU Art 
Permanente Makeup Opleiding Crossing Boarders met Akira