WULOP Prime Speaker Main Stage

WULOP Finals Prime Speaker on Stage Ombre Beauty by Akira PMU Master Akira Nitsche

In de wereld van permanente make-up (PMU) is voortdurende educatie en innovatie de sleutel tot succes. Tijdens WULOP 2022, een prestigieus evenement dat PMU-artiesten uit meer dan 45 landen samenbrengt, stond één presentatie in het bijzonder in de schijnwerpers: "The Science Behind Your PMU Art" door Akira Nitsche. Akira, erkend als een van de beste masters wereldwijd, deelde haar inzichten en diepgaande kennis op de Main Stage, een eer die slechts aan een select aantal experts wordt toegekend.

De presentatie van Akira was niet alleen een educatieve sessie; het was een openbaring die de essentie van PMU-kunst blootlegde. Met een focus op de wetenschap achter de kunst, belichtte Akira het belang van ingrediënten en technieken die nodig zijn om prachtige, gezonde resultaten te bereiken. Dit onderwerp, van cruciaal belang voor elke PMU-professional, onderstreept het belang van wat we in onze huid brengen en de impact ervan op langdurige schoonheid en gezondheid.

Het unieke van Akira's benadering ligt in haar vermogen om complexe wetenschappelijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek. Haar presentatie op WULOP 2022, gehost in Turkije, was niet alleen een lezing; het was een interactieve ervaring met live lab-tests die de essentie van PMU op een boeiende en begrijpelijke manier onthulde. Deze benadering heeft Akira Nitsche niet alleen op de kaart gezet als een vooraanstaande PMU-master in België en Nederland maar ook als een veelgevraagde spreker op wereldniveau.

Wulop 2022 Main Stage Permanent Makeup Opleiding

De impact van Akira's presentatie reikt verder dan het podium van WULOP. Het heeft geleid tot de ontwikkeling van een uitzonderlijke opleiding, waardoor PMU-artiesten de kans krijgen om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Geïnspireerd door haar presentatie, gaat Akira Nitsche nu op wereldtournee, met workshops in landen als Letland, Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Japan, Thailand, Colombia, Polen en USA (New York), om maar een paar te noemen. Deze tour is een testament van haar toewijding om de kunst en wetenschap van PMU wereldwijd te verspreiden.

Bij Ombre Beauty erkennen we het belang van permanente make-up opleidingen die niet alleen de technische vaardigheden benadrukken maar ook de wetenschappelijke principes die ten grondslag liggen aan onze praktijken. Akira Nitsche's "The Science Behind Your PMU Art" is een cruciale stap voorwaarts in deze missie. We zijn trots om haar inzichten en expertise te delen met onze gemeenschap en de bredere PMU-industrie.

Wij danken de organisatie van WULOP in Turkije voor het hosten van zo'n transformerend evenement en het bieden van een platform voor leiders zoals Akira om hun kennis te delen. Hun inzet voor excellentie en innovatie in de PMU-industrie is werkelijk inspirerend.

//

Geïnspireerd door Akira's PMU? Wilt u deel uitmaken van de nieuwe golf van PMU-professionals die niet alleen artistieke vaardigheden beheersen maar ook de wetenschap achter hun kunst begrijpen?

Neem dan contact met ons op.

Of u nu een beginnende artiest bent of uw vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, onze opleidingen zijn ontworpen om u te voorzien van de kennis en technieken die nodig zijn om te excelleren in de wereld van permanente make-up.

Schrijf u nu in en begin uw reis naar meesterschap met de steun van Ombre Beauty by Akira en de expertise van Akira Nitsche.

Permanente Makeup Opleidingen 
Permanente Makeup Opleiding Wenkbrauwen 
Permanente Makeup Opleiding Wenkbrauwen en Lippen 
Permanente Makeup Opleiding Dusty Brows Masterclass 
Permanente Makeup Opleiding The Science Behind Your PMU Art 
Permanente Makeup Opleiding Crossing Boarders met Akira 

Permanente Makeup Opleiding Coloristics Pigmentology Akira Nitsche Ombre Beauty