Ombre Brows en Ombre Powder Brows | Ombre Beauty by Akira Nitsche

Ombre Brows en Ombre Powder Brows bij Ombre Beauty by Akira

Akira Nitsche Ombre Beauty Beste PMU Opleiding Belgie Nederland

De benadering van Ombre Brows en Ombre Powder Brows bij Ombre Beauty by Akira, gevestigd in Hasselt.

Zeker! Hier is een SEO-geoptimaliseerde tekst die de Ombre Brows en Ombre Powder Brows behandelingen bij Ombre Beauty by Akira Nitsche promoot:

Deze innovatieve technieken, uitgevoerd met Moon X PMU machine en Blend. PMU pigmenten, bieden elke klant een unieke, natuurlijk ogende wenkbrauw die de persoonlijke uitstraling heeft. Ombre Brows en/of Ombre Powder Brows, vaak gezien als één en dezelfde, zijn de ideale keuze voor iedereen die streeft naar een subtiele en verfijnde look.

Ombre Beauty Permanente Makeup OpleidingDe term 'Ombre Powder' geeft de techniek weer waarbij een gradatie-effect wordt gecreëerd, wat resulteert in een zacht en poederachtig uiterlijk dat natuurlijk vervaagt over tijd. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige look direct na de behandeling, maar ook voor een duurzaam resultaat dat de natuurlijke schoonheid benadrukt.

Akira Nitsche is een van de grondleggers van de term Ombre Brows. Ze is de eerste in de wereld dat manueel shaded effect kon aanbrengen voordat de nieuwe PMU Machines de markt opkwamen. Ze is ook een van de eerste Masters die de gradatie effect na kon bootsen. 

Als je nog niet weet welke behandeling je wilt kiezen, maak dan gewoon een afspraak voor de Ombre Powder Brows via de onderstaande link. Voor de behandeling neemt Akira de tijd om samen met je door te nemen, welke model of de behandeling het beste bij je past. 

Afspraak Maken 

Voor zowel Ombre Brows als Ombre Powder Brows hanteren we strikte nazorg- en voorzorg richtlijnen om het beste resultaat te garanderen en de huid te beschermen. Details over deze zorgvuldige procedures vind je op onze website, waar je ook direct een behandeling kunt boeken.

Ombre Brows Voorzorg 
Ombre Brows Nazorg 

Bij Ombre Beauty by Akira streven we ernaar om iedere klant te voorzien van wenkbrauwen die niet alleen hun gezichtskenmerken verbeteren maar ook hun zelfvertrouwen boosten. 

Voor meer informatie over Ombre Brows, Ombre Brows Voorzorg , Ombre Brows Nazorg en boekingen, bezoek onze website


Akira Nitsche Ombre Beauty Beste PMU Opleiding Belgie Nederland