OVER AKIRA NITSCHE

In de steeds veranderende wereld van schoonheid en permanente make-up (PMU) is er een pionier.

AKIRA NITSCHE, een naam synoniem met meer dan 18 jaar meesterschap in de wereld van Permanente Make-up [PMU].

Maar haar verhaal gaat niet alleen over expertise, het gaat over een onophoudelijke zoektocht naar het delen van kennis, een toewijding aan veiligheid, en een diepgaande toewijding aan kunst & wetenschap erachter. Haar nieuwsgierigheid naar de wisselwerking tussen schoonheid, ingrediënten, hun effecten en de wetenschap erachter vindt zijn oorsprong in haar vroege jaren.

Als tiener was ze al een waarheidszoeker, die inci-labels onderzocht om de mysteries van huidverzorgingsingrediënten te ontrafelen. Ze accepteerde niet zomaar marketingboodschappen of fabrikantenclaims, maar verdiepte zich altijd verder in de wetenschap en herkomst van elk component, en beoordeelde hun voordelen en veiligheid voor huid en gezondheid.

Nieuwe regelgeving voor PMU-inkten zette haar ertoe aan nog dieper in de wetenschap achter PMU [Permanenten Make up] te duiken, door inktformules en talloze andere producten die artiesten gebruiken tijdens het PMU-proces te analyseren.

Akira is ervan overtuigd dat hoe meer (wetenschappelijke) informatie je krijgt, hoe beter je je genezen resultaten begrijpt. Als kunstenaars in de huid, moeten we ernaar streven om onze focus te herdefiniëren en onze doelstellingen uit te breiden voorbij louter efficiëntie en onmiddellijke resultaten; ze zouden langetermijnveiligheid moeten omvatten.

Kennis over pigmentologie, chromatologie, chemische structuren van inktbestanddelen en hun interacties binnen het lichaam & externe factoren zijn onmisbaar voor elke professionele PMU, SPMU en tattoo-artiest. Het zal diepgaand de keuzes van de artiest vormgeven als het gaat om het selecteren van de beste kleuren, inkten en veiligste ingrediënten.

Blend. Permanente Makeup

MASTERMIND MASTERCLASS


Als specialisten in micropigmentatie / PMU implanteren we veel soorten chemicaliën IN de huid - en ons werk blijft daar lange tijd!

Gedetailleerde kennis over PMU-kleuren, inktbestanddelen en de evolutie van de producten die je in de huid plaatst, is essentieel om je werk veilig en professioneel te kunnen doen!

Al meer dan 4 jaar is Akira op een ontdekkingsreis en innovatiepad, waarbij ze het onderzoek en de expertise raadpleegt van verschillende internationaal vooraanstaande experts op diverse gerelateerde gebieden, waaronder dermatologen, dermapathologen, allergologen, immunologen, chirurgen en verschillende leveranciers van grondstoffen, chemici, en fabrikanten van inkten. De resultaten van al haar onderzoek worden gepresenteerd in de baanbrekende mastermind-opleiding.

AKIRA NITSCHE's

The Science Behind your PMU Art®


Een uniek project, waarin Akira ernaar streeft de industrie te verheffen, door objectieve, bewezen en constant actuele informatie te bieden, om nieuwe professionele normen te stellen.

De opleiding presenteert alle essentiële informatie op een echt boeiende en gemakkelijk begrijpelijke manier. Door gebruik te maken van interactieve experimenten, heldere en levendige video's, en zorgvuldig voorbereide checklists, wordt ervoor gezorgd dat elke PMU-artiest alle NIEUW GELEERDE informatie, MOEITELOOS kan begrijpen!

DOELSTELLINGEN

Na het volgen van deze intensieve training zal het zelfvertrouwen van de artiest enorm toenemen, waardoor ze de juiste keuzes kunnen maken over kleuren en pigmenttypes voor verschillende PMU-technieken voor wenkbrauwen, lippen en eyeliners.

Deze cursus zal je KENNIS 100 stappen hoger brengen en zal alle stukjes van de puzzel op hun plaats leggen door middel van must-know informatie en life hacks!! Akira focust op het verrijken van de kennis van de deelnemers met FEITEN en niet (verkoop)fantasieën.

En na deze dagen zullen ze in staat zijn om alles op de etiketten van inkten/pigmenten te lezen en echt te begrijpen, om zo goed onderbouwde en juiste keuzes te kunnen maken met betrekking tot welke kleuren & producten het beste gebruikt kunnen worden voor alle verschillende soorten klanten.


Het programma stopt niet bij het lezen van etiketten maar leert zo veel meer.

TOPIC­S

Tijdens de Mastermind Masterclass zullen de volgende onderwerpen worden besproken:

Blend. Permanente Makeup
Ombre Beauty Permanente Makeup Opleiding

EDUCATION HIGHLIGHTS


De "Science behind your PMU Art®" is de meest unieke cursus waar iedereen het over heeft!

  • Dit educatieve programma biedt een meeslepende leerervaring.
  • Een 2-daags programma – interactief, intensief en werkelijk uniek in zijn soort.
  • Studenten krijgen de kans om deel te nemen aan live laboratoriumexperimenten om theoretische kennis in praktische situaties toe te passen, waardoor hun begrip van kleuren, inkt, huid en wetenschap wordt versterkt.
  • Elke deelnemer ontvangt, door ons speciaal samengestelde en unieke 'Lab Kit'. In deze kit hebben we verschillende gereedschappen en gadgets opgenomen voor hands-on leren gedurende deze dag.
  • Na afronding worden deelnemers beloond met een heel speciaal 'Certificaat van Deelname', wat erkenning van hun verworven competentie en actieve deelname formaliseert.

Sluit je aan bij de revolutie en laten we samen de PMU-industrie naar hogere niveaus tillen!

Schrijf je hieronder in voor de volgende sessie.

Zie ook de Internationale planning hieronder.