Latvia The Science Behind Your PMU ART

PMU Latvia, PMU Education by Akira Nitsche if Ombre Beauty by Akira RIga 2024

Deze jl. februari had ik de ongelooflijke kans om een tweedaagse PMU masterclass in Riga te leiden, The Science Behind Your PMU ART. 

Het was een absoluut avontuur, zowel als pmu docent als toerist voor de eerste keer in deze prachtige stad.

Om te beginnen was onze gastvrouw in Letland gewoon geweldig. Ze bouwt niet alleen een sterke reputatie op als een van de toonaangevende PMU Master in het land, maar ze zorgde er ook voor dat we ons direct thuis voelden. De locatie die ze koos was top - midden in het hart van de stad, en de sfeer was gewoon perfect. 

De pmu opleiding zelf echt bijzonder. We hadden studenten uit Litouwen, Estland en Letland - allemaal pmu artiesten die echt aan de top van hun game staan in de PMU-wereld. Het was zo interactief; we doken in laboratoriumtests, hadden open discussies over pigmenten, ingrediënten en hoe deze elementen onze kunst dagelijks beïnvloeden.

Het is niet elke dag dat je zulke gepassioneerde professionals samen ziet komen, gretig om te leren en te delen. Dat is de schoonheid van PMU - het leeft, het evolueert, en het was echt bijzonder om er deel van uit te maken.

En laten we de avonden niet vergeten! Geweldig eten, ongelooflijke sfeer - het was een kans voor ons allemaal om te ontspannen en op een ander niveau te verbinden. Deze momenten zijn net zo belangrijk als het leerdeel. Ze herinneren ons eraan dat we, buiten de kunstenaars en de masters, allemaal gewoon enthusiast zijn over PMU en houden van wat we doen.

Riga zelf was een openbaring. We verbleven een paar extra dagen om echt in de stad te duiken, en het was het absoluut waard. De schoonheid, de architectuur, de sfeer - het is een plek die bij je blijft.

Aan alle studenten die zich bij ons hebben aangesloten, dank je wel uit de grond van mijn hart.

Jullie vertrouwen, deelname en gretigheid om te leren maakten dit evenement tot wat het was. En aan onze gastvrouw - je hebt het fantastisch gedaan. Ik kijk nu al uit naar onze terugkeer.

Studenten Riga Latvia Akira Nitsche PMU Opleidingen

Op nog veel meer avonturen in de wereld van PMU.

Rome, Italy onze next stop! 

The Science Behind Your PMU ART Opleiding Akira Nitsche
We love Riga, Akira Nitsche