ЗА АКИРА

В постоянно развиващия се свят на красотата и постоянния грим (PMU) има един пионер, чието пътешествие превъзхожда обикновеното.

АКИРА НИТЩЕ, име, което е синоним на повече от 18 години майсторство в световете на красотата, кожата и PMU. Но нейната история не е само за експертиза, тя е за неуморно стремеж към споделяне на знания, ангажимент към безопасността и дълбока отдаденост на изкуството и науката.

Нейното любопитство относно взаимодействието между красотата, съставките, техните ефекти и науката зад тях намира своите начала в ранните ѝ години. Като тийнейджър, тя вече беше търсач на истината, разследваща inci-етикетите, за да разгадае мистериите на съставките за грижа за кожата.

Тя не приемаше само маркетингови съобщения или твърдения на производителите, но винаги се задълбочаваше в науката и произхода на всеки компонент, оценявайки техните ползи и безопасност за кожата и здравето. Новите регулации за мастилата за PMU я подтикнаха да се задълбочи още повече в науката зад PMU, анализирайки формулите на мастилата и безброй други продукти, които артистите използват по време на процеса на pmu.

Акира е убедена, че колкото повече (научна) информация получавате, толкова по-добре разбирате вашите оздравели резултати. Като артисти в кожата, ние трябва да се стремим да преосмислим нашия фокус и да разширим нашите цели извън простата ефективност и незабавни резултати; те трябва да обхващат дългосрочната безопасност.

Знанията за пигментология, хроматология, химичните структури на съставките на мастилата и техните взаимодействия в тялото и с външни фактори са незаменими за всеки професионален артист на PMU, SPMU и татуировки. Това ще оформи в дълбочина изборите на артиста, когато става въпрос за избор на най-добри цветове, мастила и най-безопасни съставки.

Ombre Beauty by Akira Ombre Brows Master Permanent Make-up

MASTERMIND MASTERCLASS


Като специалисти по микропигментация / PMU, ние имплантираме множество видове химикали В кожата - и нашата работа остава там дълго време! Изключително детайлните познания за цветовете на PMU, съставките на мастилата и еволюцията на продуктите, които поставяте в кожата, са съществени за безопасното и професионално изпълнение на вашата работа!

През последните над 4 години, Акира е на пътешествие на откритие и иновация, като се консултира с изследвания и експертен опит от няколко водещи на международно ниво експерти в различни свързани области, включително дерматолози, дермапатолози, алерголози, имунолози, хирурзи и различни доставчици на суровини, химици и производители на мастила.

Резултатите от всичките ѝ изследвания са представени в преломното образование за майстори:

AKIRA NITSCHE's

The Science Behind your PMU Art®


Един уникален проект, в който Акира се стреми да повиши нивото на индустрията, предоставяйки обективна, доказана и постоянно актуализирана информация, за да зададе нови професионални стандарти.

Образованието представя всичка жизненоважна информация по истински привлекателен и лесно разбираем начин. Използвайки интерактивни експерименти, ясни и ярки видеоклипове и старателно подготвени списъци за проверка, се гарантира, че всеки артист на PMU може да разбере всичка НОВОНАУЧЕНА информация, БЕЗ УСИЛИЕ!

Ombre Beauty Permanente Makeup Opleiding

THE CONFERENCE


Акира ще говори за първи път на конференцията за PMU във Варна, обръщайки се към най-добрите PMU артисти на България.

Ако проявявате интерес към презентацията на НАУКАТА ЗАД ВАШЕТО PMU ИЗКУСТВО - посетете уебсайта на организаторите и се регистрирайте.

www.pmu-international.com