PMU Machine kopen ? | Ombre Beauty

PMU Machine Aankopen?

Bij het kiezen van een PMU Machine, Permanente Make-Up machine is het belangrijk om te weten waar je op moet letten om een betrouwbare en efficiënte keuze te maken. Hieronder vind je enkele essentiële aspecten om te overwegen:

1. Technische Specificaties:
- Motorsterkte: Een sterke motor garandeert betere prestaties en duurzaamheid. Het zorgt voor een consistente kracht tijdens het aanbrengen van de PMU, wat essentieel is voor nauwkeurige en gladde resultaten.
- Naald lengte: De verstelbaarheid van de naald lengte is cruciaal voor precisiewerk. Verschillende behandelingen vereisen verschillende naald lengtes, dus een aanpasbare optie is ideaal. Bespreek met je docent welke lengte je nodig hebt. Als je overweegt om Fine Line Tattoo te zetten - is het nog belangrijker om te weten welke lengtes je kunt behalen. 

Machines laten wel zien hoeveel mm de naald uitsteekt, maar controleer altijd zelf. 

- Compatibiliteit met Naald modules: Zorg ervoor dat de machine compatibel is met diverse naald modules, zodat je flexibel bent in het uitvoeren van verschillende stijlen en technieken. Denk aan Kwadron, Mast. 

- Let wel op de PMU Machines die alleen werken met de Naalden van de zelfde merk. Daar wordt wel vaker zeer hoge prijzen voor gevraagd zoals 20 EUR per naald, terwijl Kwadron of gelijke merken maar 30 EUR excl. BTW vragen voor 10 naalden. 

2. Ergonomie en Gebruiksgemak:
- Ligging in de Hand: De machine moet comfortabel in de hand liggen. Dit vermindert vermoeidheid tijdens langdurige (2 a 3 uur) procedures en verbetert de precisie.  
- Power Supply: Sommige machines worden geleverd met een aparte power supply. Overweeg of een geïntegreerde of externe power supply beter past bij je werkstijl. Flexibiliteit is KEY. 

3. Betrouwbaarheid en Prijs:
- Prijsklasse: PMU machines variëren sterk in prijs, van onder €200 tot wel €4000. Het is aan te raden niet meer dan €1000 uit te geven, gezien de beschikbare kwaliteitsopties binnen deze prijsklasse.
- Reserve Machine: Het is raadzaam altijd een reserve machine te hebben. Dit voorkomt dat je afspraken moet annuleren als er iets met je primaire machine gebeurt.

4. Merken en Aankoop:
- Overweeg bekende merken zoals Digital Cheyenne, Bishop, en de MOON X, die beschikbaar is op Ombre Beauty. Deze merken bieden betrouwbaarheid en kwaliteit.
- Wees voorzichtig met het kopen van machines via platforms zoals Alibaba, waar de kwaliteit en garantie vaak onzeker zijn.

5. Probeer Eerst:
- Veel basisopleidingen bieden een machine aan als onderdeel van de cursus. Echter, het wordt aangeraden om verschillende pmu machines eerst zelf te voelen en te testen voordat je tot aankoop overgaat, zodat je zeker weet dat deze goed bij je past.

Top 10 PMU Machines:
1. MOON X (verkrijgbaar op Ombre Beauty)
2. Digital Cheyenne
3. Bishop Wand
4. Xion S
5. Mast Magi
6. Spektra Flux
7. Bronc Pen V7
8. Sol Nova
9. Aurora II
10. Rook Quill

Elke machine heeft zijn unieke eigenschappen en het is belangrijk om de machine te kiezen die het beste aansluit bij je persoonlijke voorkeuren en de eisen van de PMU-behandelingen die je uitvoert.

Neem de tijd om specificaties te vergelijken, reviews te lezen en, indien mogelijk, de machine zelf te testen voor de aankoop. Dit zal helpen om een weloverwogen beslissing te maken die bijdraagt aan de kwaliteit van je werk en de tevredenheid van je klanten.

Als je vragen hebt over PMU Machines, nem dan gerust contact met ons op. 

OMBRE BEAUTY